WB Challenge 2020-03-13T15:57:34+00:00

Workum Bruist Challenge 2020!

Dit jaar alweer de 3e editie van de Workum Bruist Challenge!

3 jaar geleden zijn we hiermee begonnen om het gezelligste weekend van het jaar nog specialer te maken! En met succes! Voorgaande 2 jaren enthousiaste deelnemers mogen ontvangen en we hopen dat dit jaar weer te mogen doen! Voor de mensen die het ontgaan is, de WBC is een teamspel voor 5-8 personen (min.16 jaar) wat je het Koningsweekend met elkaar speelt. Je maakt van 1 teamlid een teamcaptain en deze persoon wordt het contactpersoon tussen team en ons als organisatie.

Je teamcaptain krijgt elke avond vooraf de opdrachten toegestuurd voor de volgende dag. Dit kan van alles zijn, natuurlijk enige onderdelen van ons programma, maar zo hebben we ook ons befaamde opdrachtenboek. Hier krijg je het hele weekend voor om te maken, maar zo zullen er ook opdrachten tussen zitten die je in korte tijd voor elkaar moet zien te krijgen!

Kortom, spanning alom, teamspirit is nodig maar het allerbelangrijkste; het zorgt voor veel plezier!!

Jongereneditie

En omdat het zo’n succes is, hebben we voor dit jaar ook een jongerenversie!

Voor de jongeren van 12-16 jaar! Hetzelfde concept, maar dan aangepast. Het vragenboek zal andere vragen bevatten en jullie krijgen minder/andere opdrachten te doen. Dus ben jij degene die nu denkt, JA dat wil ik! Zorg dat je vriendinnen, vrienden, broer(tjes), zus(jes),sportmaatjes, buren, wie dan ook, net zo enthousiast worden als jij. Bedenk samen een teamnaam en geef je dan voor 15 maart op!

Opgave formulier