WB Challenge 2019-03-13T12:49:02+00:00

WORKUM BRUIST CHALLENGE 2019

Na het grote succes van vorig jaar hebben voor het koningsweekend van 2019 weer een nieuwe WBC! We hebben geleerd van vorig jaar en hebben daarom het programma deze keer flink aangepast. Ons doel is dat de tijd die het je kost minimaal is gehalveerd ten opzichte van vorig jaar.

Voor degenen die (nog) niet weten wat de WBC inhoudt;

De Workum Bruist Challenge hebben we in 2018 voor het eerst geïntroduceerd in ons koningsweekend. Dit is een spel waarbij je je opgeeft in een team van 5-8 personen. (min. 16 jaar) Je krijgt elke dag (do t/m zo) via de mail een opdracht/activiteit toegestuurd. Ook zul je twee keer op de foto moeten met je gehele team en je krijgt als team een vragenboek. Vorig jaar hadden de teams hier maar 1 avond/dag voor, dit jaar hebben we besloten dat je hier het hele weekend over mag doen.

Voor elke opdracht/activiteit zijn er punten te verdienen. Het team die de meeste punten heeft verdiend over het hele weekend wordt komend jaar de trotse eigenaar van onze eigen WBC wisselbeker! Een aantal teams die vorig jaar hebben meegedaan, hebben zich nu alweer opgegeven! Ze beamen allen ontzettend veel plezier te hebben gehad, door de Challenge, maar vooral met elkaar!

Denk je nu…. Dit wil ik ook??

App, mail, bericht dan snel je vrienden, vriendinnen, kroegmaatjes, medesportgenoten, kennissen, of familie en geef je op! Dit kun je doen door een mail te sturen naar workumbruistchallenge@hotmail.com. Vermeld hierbij je teamnaam met daarbij 1 iemand aangewezen als teamcaptain. Deze zal het contactpersoon zijn tussen jullie als team en ons als organisatie. Plus het email adres en telefoonnummer van je teamcaptain.

Opgave graag voor 14 april!

Wij hopen op vele deelname!

Opgave formulier